Nico van der Breggen
Coaching
Stress-Burnout Coaching
Hoe werkt het
Running
Teamtraining

Een ademanalyse middels biofeedback en inspanningstest laten je ademfrequentie en hartcoherentie in rust en bij inspanning zien. Je adempatroon en je hartslagwaarden worden gemeten, in rust en bij beweging. In een grafiek wordt de mate van rust of onrust zichtbaar. Je ziet of je efficiënt ademt en met welke hartslagwaarden je het beste opbouwend kunt bewegen. Ook verschillende stressfactoren zie je in concrete waarden uitgedrukt.

Op basis van de meetresultaten krijg je een persoonlijk advies voor de ademhalingsoefening die jou in je huidige conditie brengt bij een ontspannen ademhaling. Ademanalyse en inspanningstest vinden plaats in een sessie van twee uur.

 

De ademtherapie helpt om je systeem aan te passen. We nemen je adempatroon onder de loep en kijken we hoe je er zelf sturing aan kunt geven. Om beter te ademen, je longen vitaal te houden, weerstand op te bouwen. Tevens werken de ademoefeningen ook om je systeem in de rust-en ontspanningsmodus te brengen. 

Tegelijkertijd ondersteunt de ademtherapie je bij het vertrouwd raken met ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken. Zo leer je ze steeds gemakkelijker toepassen in jouw dagelijks leven.

De Ademtherapie kan middels online sessies gevolgd worden! Ook een eenmalige adem-advies-sessie is mogelijk.