Diensten

Bij Kiwi Nederland kun je terecht voor de volgende diensten.

  • Ademtherapie (ook online mogelijk)

Nico van der Breggen, fysiotherapeut en ademtherapeut geeft ademtherapie en doet ademanalyses en rustmetingen. Er wordt dieper ingegaan op jouw adempatroon en hoe je deze efficient en rustig kunt maken en je brengen bij een ontspannen adempatroon. Je leert welke ademhalingsoefeningen het best voor jou werken. We kijken wat of welke situatie jouw adempatroon versterkt en hoe je daar mee om kunt gaan. De ademtherapie helpt bij klachten als een verkeerd adempatroon, bij longproblemen, bij hyperventilatie, vermoeidheid, slaapproblemen, hartkloppingen, onrust, concentratieproblemen, veel stress en een te hoog werkritme. De Ademtherapie kan ook online! 

  • Inspanningstest en Rustmeting/Ademanalyse

Wil jij precies weten welke ademhalingsoefening voor jou goed werkt en wil je weten met welke hartslag jij het slimst kunt sporten? Dan is een rustmeting met ademanalyse en een inspanningstest goed. Binnen 2 uur weet je welke ademhalingsoefening je kunt doen, hoe je conditie er nu voor staat, wat er beter kan, wat je omslagpunt is en hoe je het best kunt trainen.

  • Stress en Burn-out Begeleiding en Coaching

Stressreductie, verbeteren van je herstelvermogen en vergroten van je belastbaarheid zijn het doel. Een combinatie van coaching en fysiotherapie, lichaamsbewustwording, ontspannings- en ademoefeningen. De lichaamstaal als kompas in denken, voelen en handelen. Je wordt je bewust van de taal van je lichaam, gedragspatronen en strategieën. Je leert deze te beheersen en bewust te gebruiken. Vanuit je hoofd naar je lichaam. Je leert beter luisteren naar je lichaam bij het maken van keuzes: je ontwikkelt ‘lichaamswijsheid’. Daardoor ga je anders met stress, werkdruk en emotionele spanningen om. Je vindt een balans tussen presteren en herstellen. Voor meer informatie zie Coaching.

Afhankelijk van je aanvullende zorgverzekering zijn er mogelijkheden tot vergoeding. vanuit je aanvullende verzekering voor fysiotherapie of alternatieve therapie.

Meer informatie? Mail naar info@nicovanderbreggen.nl.

Wanneer je verhinderd bent of een afspraak wilt verzetten dien je dit minimaal 48 uur op werkdagen (ma t/m vrijdag) van tevoren aan te geven, zodat wij de mogelijkheid hebben deze plaats op te vullen. Wanneer je niet tijdig afzegt zullen de sessiekosten voor de gereserveerde tijd bij je in rekening worden gebracht. Ook bij ziekte of ander overmacht zal deze 48 uurs-regeling gelden daar de afgesproken tijd voor jou gereserveerd is.